top of page
green Field

KURS I GRØNN LEAN

GreenLean_edited.jpg

24.  mars. 2022

Scandic Solli Hotel, OSLO

Miljø gjennom hele verdikjeden

Dato kommer

Kurs kommer

20. okt. 2022

Scandic Solli Hotel, OSLO

Miljø gjennom hele verdikjeden

Dato kommer

Kurs kommer

Dato kommer

Kurs kommer

Dato kommer

Kurs kommer

Hvordan kan vi bruke Lean-metodikk for å få til det grønne skiftet?

Lean er en ledelsesfilosofi med utspring i "Toyota production system" tilbake på 1990-tallet. Denne filosofien har vært gjennom mange ulike utviklingsfaser, og finnes i dag i mange former; Lean produksjon, Lean Six Sigma, Lean Start up, og nå også Grønn Lean. 

 

Lean er ikke et beskyttet navn, og brukt med omhu – i tråd med noen grunnleggende prinsipper – er det en filosofi som er svært godt egnet til å løse mange ulike utfordringer. Grunntanken er en kontinuerlig søken etter å forbedre oss i det vi gjør.

På dette kurset ser vi på hvordan vi kan bruke filosofi, prinsipper, metoder og verktøy fra Lean til å fremme en grønn endring i din bedrift, og hvordan denne ledelsesfilosofien kan hjelpe din bedrift med raskt å komme «up to speed» for å henge med på det grønne skiftet.

Kurset gir deg følgende utbytte: ​

  • Innføring i Lean som ledelsesfilosofi

  • Lære å sette opp bedriftens verdikjede med fokus på bærekraft

  • Lære verktøy og metoder for å opprettholde/forbedre verdikjeden

Undervisningsform

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av forelesninger, diskusjoner og øvelser. Du vil få konkrete oppgaver, og i deler av kurset vil hver bedrift jobbe enten individuelt eller sammen med andre bedrifter i samme bransje. Kursleder sørger for at læringen er både praktisk og erfaringsbasert. Ingen forkunnskaper kreves.

Hvem kan delta

Dette kurset passer for alle som har en sentral rolle i å gjennomføre miljøfokuserte endringsprosjekter. Det passer for miljøansvarlig, ledelse eller andre som er interessert i å lære mer om Grønn Lean.

hege-darkblue.jpg

Hege Sletnes

bottom of page