top of page
Wild Nature

KURS I MILJØFYRTÅRN

Miljofyrtarn.gif

Vi tilbyr kursene du trenger for å kunne klargjøres for Miljøfyrtårnsertifisering!

Det er obligatorisk ved førstegangssertifisering av virksomheter å være i prosess med en konsulent, før selve sertifiseringsmøte med sertifisør finner sted.


Kursene vi tilbyr vil gi bedriften de verktøyene, informasjonen og den praktiske gjennomgangen som er nødvendig for å sikre en god etablering av et miljøledelsessystem. Meld deg på datoene for webinarer under og les gjerne mer lenger ned på siden.
 

E - kurs Bli miljøfyrtårn
Du følger prosessen i eget tempo

 

Trinn for trinn med korte videoer på 2-20 min 

Tilgang i 54 uker inkl. 1-1 veiledning

10500kr

Webinar Bli miljøfyrtårn .mars
13.,20. mars og 3. og19. april kl. 12-14 

 

4x2 times ukentlig webinar på teams

5 uker - intensivt kurs inkl. 1-1 veiledning

10500kr

Webinar Bli miljøfyrtårn September
4.,11. , 18. og 25. september kl. 12-14 

 

4x2 times ukentlig webinar på teams

5 uker - intensivt kurs inkl. 1-1 veiledning

10500kr

Beskrivelse

Bli en miljøfyrtårnsertifisert virksomhet


Et etablert sertifiseringsløp guider dere gjennom prosessen steg for steg. Nettkurset legger opp til at virksomheten blir klar for sertifisering i løpet av 2-4 måneder, men ved god egeninnsats fra virksomhetens side kan dette kortes noe ned.

Nettkurset skjer i form av en times nettmøte på samme tidspunkt over en periode på 4 eller 8 uker. Her gjennomgår vi tema for tema med enkel presentasjon og guiding i portalen. 

Både presentasjoner, oppgaver og opptak av webinarene legges ut på en felles kursside som alle deltakerene har tilgang til.  Dette betyr at du kan delta på  selv om du ikke kan delta på alle tidspunktene.

Mellom hvert webinar legges det opp til egenarbeid med tildelte oppgaver.

Nettkurset inkluderer også konsulentrådgivning i denne prosessen. Kursleder vil følge progresjonen til den enkelte virksomhet gjennom kurset, og man får individuell rådgivning over et 1-1 møte som er inkludert i kurset.

Ellers tilbys det bistand til alle oppgaver pr. telefon, e-post eller direkte samtaler under webinarene

I løpet av kurset vil virksomheten bli stand til å etablere et Miljøledelsessystem og implementere nødvendige rutiner for å opprettholde dette. 

Hvem kan delta?


Alle virksomheter som har et velfungerende HMS-system og en motivert prosjektleder (miljøfyrtårnansvarlig) med mulighet til å jobbe med miljøforbedringer mellom kursdagene, kan delta.

Leanspire forbeholder seg retten til å vurdere hvorvidt virksomheten er egnet. Dersom virksomheten har en kompleks drift med betydelig miljøpåvirkning, anbefales isteden en prosess med tilpasset veiledning.

hege-darkblue.jpg

Hege Sletnes

Godkjent-konsulent-small.png
bottom of page