De ulike kursene

Miljøfyrtårn sertifiseringskurs 2020

Gjennom et fastsatt sertifiseringsløp blir dere guidet gjennom prosessen steg for steg. De fleste kursene legger opp til at virksomheten blir klargjort til sertifisering i løpet av to-tre måneder, men vi tilbyr også mer effektive kurs som går over fire uke

Bærekraft i praksis

Gjennom et to dagers kurs eller  fire uker webinar får du kjennskap til innholdet i begrepet og hvordan din bedrift kan nyttiggjøre seg dette i strategier og markedsføring.

Kursene vektlegger en praktisk tilnærming til begrepet og hva dette vil ha å si for hver enkelt bedrift. Begge kursdager legger opp til arbeidsøkter, hvor hver enkelt bedrift tar med seg mye nyttig tilbake. 

Lean kurs og workshops

Grønn lean, verdibasert workshop, finn bedriftens WHY, hvordan møte endring. Her er listen lang over ulike tilnærminger til kontinuerlig forbedring. Hvordan vi møter de utfordringer som vi står overfor er uansett en fellesnevner.

Mindfulness

Her kan du melde deg på gratis veiledede mindfulnessesjoner eller lengere kurs som gir deg kompetanse på og kjennskap til hva, hvordan og hvorfor dette er et viktig bidrag inn i strategi, endringsprosesser og innovasjon.

SoCentral

Telefon +47 413 03 290

  • Facebook - White Circle